Nieuwsbrief nr. 1 (juni 2022)

 

Geleide wandeling met ontbijt

Zondag 25 juni 2022 om 9 uur.

Op zaterdag 25 juni 2022 nodigen wij u uit op een geleide wandeling met ontbijt naar ‘Badulinga’ Balegem.
 

Wij beginnen de wandeling met een ontbijt om 9 u.

Het ontbijt wordt u om 9 u geserveerd in de stokerij Van Damme: pistolet, sandwich, boterkoek, kaas, hesp, boter, confituur koffie, appelsap, yoghurt. Hiervoor dient u uw deelname te bevestigen door vooraf in te schrijven en 12 Euro storten voor 23 juni op het nr. BE87 9799 6505 2294 op naam van het Land van Rode met de vermelding wandeling 25 juni 2022. Bij slecht weer gaat de wandeling niet door maar brengen wij na het ontbijt een bezoek aan de stokerij.

Om 10.15 u start de wandeling (2.30 u) aan de kapel van Issegem.

Wij starten de wandeling, onder begeleiding van Lucien, op “Heesehem’. We wandelen door het ‘Baelghemveld’, in de buurt van ‘Hemelgem’ en ‘Vrijhem’ wandelen wij door ‘het Syp’ om ‘op den Dries’ kennis te maken met de plaats waar mogelijks ‘de lieden van Badulo’ hun woonplaats hadden.
Via het Muldershof de ‘Rakelde’, de ‘Huckerstraat en ‘Bechem’ nemen wij de voetwegel en komen we rond 12.30 u aan onze startplaats.
Op onze weg vertelt onze gids het vaak onbekende verhaal achter het onroerend erfgoed.
We wensen u alvast een aangename wandeling. Wij van onze zijde hebben alvast goed wandelweer besteld. Tot dan!
 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan een lege e-mail naar landvanrode@skynet.be met als onderwerp: geen nieuwsbrief meer.
 
Uw gegevens zijn opgenomen in het e-mailbestand en het adressenbestand van het Heemkundige Genootschap Land van Rode en zijn bestemd voor intern gebruik door de Heemkundige Genootschap Land van Rode, p/a Hundelgemsesteenweg 101 A 301 9820 Merelbeke.
Overeenkomstig de wetgeving ter zake hebt u recht op kennisname en eventuele verbetering van de gegevens die op u betrekking hebben.
 
Nog geen abonnee op ons tijdschrift? Voor de som van € 7 krijgt u digitaal elk jaar 4 nummers (ca 120 bladzijden) over de geschiedenis en de gebruiken van het Land van Rode.
Betalen kan op rekening BE87 9799 6505 2294 met vermelding “abonnement 2023”.
U geeft uw e-mailadres op (landvanrode@skynet.be).
 

Land van Rode Copyright

Disclaimer